CÉGISMERTETŐ

Társaságunk, a Mecsekép Építőipari Kft egy családi vállalkozás, melynek tulajdonosa és ügyvezetőjeként már ötödik generáció vagyok családunkban, ahol Apáról, Fiúra szállt a kivitelező építőiparban történt munkavégzés hagyománya és ahol egy cégnél, egymás mellett dolgoztak, generációk során. Édesapám 1991-ben alakult cégénél szereztem szakmai gyakorlatot már iskolai tanulmányaim során is, majd tanulmányaim végeztével, 2000-ben, ott is kezdtem el dolgozni, mint művezető, majd építésvezetőként. Édesapám nyugdíjazása után 2012-ben alapítottam meg első saját cégemet és dolgozom azóta is ügyvezetőként, de folytatva a hagyományt, Édesapámmal együtt, aki cégünknél a vállalkozási vezetőnk.


Korábbiaknak megfelelően, társaságunknak most is két fő profilja van, a generál kivitelezési valamint a hidegburkolási munkák. A generál kivitelezés során új családi házak, társasházak teljes körű építését végezzük illetve kisebb-nagyobb felújítási munkákat. Erre egy régi, saját állományú kőműves brigádunk van, akik megfelelő szakmai képesítéssel, tapasztalattal, gépesítéssel és eszközökkel végzik munkájukat, a szükséges alvállalkozói szakmákkal kiegészítve.


A másik profilunk a hidegburkolás, melyet a személyi folytonosság révén és komoly referenciák alapján, erős hagyományként, 1992-től, az egész ország területén végezzük napjainkban is, viszonylag nagy volumenben, 8-10 fő, stabil, évek óta cégünknél dolgozó, burkoló szakmunkással, állandóan megújuló eszköz- és gépparkkal.


Biztosítjuk kőműves és burkoló szakmunkás kollégáink folyamatos szakmai képzését, jó eszköz és gépellátását, mert valljuk, hogy csak így lehet a mai kor követelményeinek megfelelni, piacainkat megtartani, bővíteni.


Cégünk által kivitelezett munkák között szerepelnek vállaltok alvállalkozói tevékenységeként végzett munkák, közvetlen megrendelések alapján elkészült ipari és lakóépületek illetve fővállalkozóként lakóépületek építése is, a tervezéstől a megépítésen át az értékesítésig, a magunk léptékének megfelelően.


Tevékenységünk során a megbízható minőséget és a határidők betartását tartjuk szem előtt, valamint jelenlegi partnereink mellett, minél több új, állandó partnerkapcsolat kialakítást és megtartását.


Tisztelettel a cég tulajdonosa és vezetője:
Storcz János
ügyvezető
+36 30 9944 947


Burkolás | Lakásfelújítás | Generál Kivitelezés | Mecsekép Kft.